Skip to main content
Sijoitaminen Nordnetin kampanjalla - SijoitusSuomi

Nordnet vastaa piensijoittajien huutoon!

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Nordnet on monien Pohjoismaalaisten piensijoittajien suosikkivälittäjä, mutta suora osakepoiminta on ollut piensijoittajille erittäin kustannustehotonta. Nyt Nordnet vastasi piensijoittajien huutoon ja tarjoaa kaikki kotimaiset max. 200 € osakekaupat 0,99 € välityspalkkiolla. Tämä tarjous on voimassa 29.3.–31.8.2017, mutta toivottavasti sitä jatketaan myös elokuun jälkeen. 

Mistä on kyse?

*Nordnet on tähän asti tarjonnut erittäin kustannustehokkaita vaihtoehtoja piensijoittajille, jotka keskittyvät enemmän passiivisiin indeksirahastoihin (Superrahastot) ja / tai kuukausisäästäjille, joita kiinnostaa pörssinoteeratut ETF-rahastot.

Suoraa osakepoimintaa harrastavat piensijoittajat ovat kuitenkin tähän asti joutuneet tekemään toimeksiantoja suuremmilla rahasummilla, sillä välityspalkkiot ovat olleet liian kustannustehottomia pieniin toimeksiantoihin.

Nyt asiaan on kuitenkin tullut muutos ja piensijoittajilla on nyt mahdollisuus päästä rakentamaan osakesalkkua erittäin kustannustehokkaasti.

Max. 200 € pikkukaupat nyt 0,99 € välityspalkkiolla!

Suora osakepoiminta on ollut aina haastavaa piensijoittajille Nordnetissä, sillä välityspalkkiot ovat olleet kustannustehottomia. Nyt piensijoittajat pääsevät rakentamaan osakesalkkuaan 0,99 € välityspalkkiolla.

Tarjous koskee siis kauppasummaltaan korkeintaan 200 euron arvoisia osto- ja myyntitoimeksiantoja Helsingin pörssissä noteeratuilla osakkeilla. Tämän lisäksi tarjous koskee myös First North Finland -markkinapaikalla noteerattuja osakkeita.

Tarjous on voimassa 29.3. – 31.8.2017, mutta Nordnet kerää palautetta kampanjasta ja toivotaan, että kampanjasta tulee myös pysyvä tarjous piensijoittajille.

Salkun rakentaminen ja osinkojen uudelleensijoitus

Jos olet siis kiinnostunut osakemarkkinoista ja haluat poimia salkkuun omat osakkeesi on Nordnet vastannut sinun toiveisiin. Voit nyt kustannustehokkaasti hajauttaa salkkusi sisällön useisiin Helsingin pörssissä noteerattuihin osakkeisiin ja voit tehdä niin monta toimeksiantoa kuin haluat. Ostamalla esimerkiksi Nokiaa 200 eurolla, maksat välityspalkkiota vain ~0,5 %.

Voit siis todella kustannustehokkaasti poimia haluamiasi osakkeita Helsingin pörssistä ja aloittaa vaikka kuukausisäästämään suoraan osakkeisiin. Tarjous on myös erittäin hyvä osinkojen uudelleensijoittamisen kannalta, sillä piensijoittajille ei välttämättä irtoa vielä tuhansia euroja osinkoja.

Parantamiseenkin on vielä varaa

Tarjous on toki erittäin hyvä piensijoittajille, mutta parantamiseenkin on vielä varaa. Tarjous koskee vain Helsingin pörssissä ja First North Finland -markkinapaikalla noteerattuja osakkeita.

Tämä tarjous ei siis mahdollista piensijoittajille maantieteellisesti hyvin hajautettua salkkua, mutta tämä on hyvä ensimmäinen askel kohti täydellistä palvelua piensijoittajalle. Lisäksi tarjous on vain väliaikainen ’testi’ ja loppuu elokuun lopussa.

Tämän jälkeen palattaisiin takaisin vanhaan hinnastoon. Nähtäväksi jää, saako Nordnet tarpeeksi posiitivista palautetta kampanjasta, jotta tarjous jatkuisi myös hamaan tulevaisuuteen.

Lopuksi

Piensijoittajien huutoon on siis vastattu ja jos tykkäät kampanjasta niin muista lähettää positiivista palautetta Nordnetille. Itse en siirry suoran osakepoiminnan pariin, mutta kampanja saa kyllä allekirjoittaneenkin asiaa pohtimaan.

Toivottavasti pysyn kuitenkin housuissani ja pidättelen suunnitelmassani, sillä tavoitteena olisi säästää ja unohtaa. Herkulliset kampanjat ovat vaarallisia tätä suunnitelmaa ajattelen. 🙂 Etkö ole vielä avannut arvo-osuustiliä? *Avaa ilmainen arvo-osuustili Nordnettiin jo tänään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.