Skip to main content

Kumppanuusmarkkinointi

Olen sitoutunut noudattamaan kilpailu- ja kuluttajaviraston linjausta sekä eettisen mainonnan periaatteita blogissani. Tästä syystä kaikki kumppanuusmarkkinointilinkkejä sisältävät blogitekstini ilmoittavat siitä heti tekstin alussa ja kaikki kumppanuusmarkkinointilinkit ovat merkattu *-merkillä.

Kumppanuusmarkkinointi on tulospohjaista markkinointia, jossa vaikuttajalle maksetaan komissio jokaisesta linkin kautta kyseiseen palveluun rekisteröityneestä käyttäjästä tai ostetusta tuotteesta. Tärkeää on kuitenkin huomata, että palvelut/tuotteet eivät maksa kuluttajalle yhtään enempää linkkiä klikatessa.

Blogin ylläpito ei ole ilmaista ja siihen liittyy vuosittaisia kuluja. (esim. domain ja webhotelli) Rekisteröitymällä palveluun/ostaessasi tuotteen palvelusta blogini kautta, autat minua taloudellisesti jatkamaan harrastustani ja kiitän siitä lämpimästi.

Blogini tekstit ja mielipiteet ovat omiani, itseni kirjoittamia ja seison niiden takana. En koskaan suosittele lukijoilleni palveluita/tuotteita, joita en itse käytä.