Skip to main content

Salkkuni

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Mitä missä milloin?

Aloitin sijoittamisen vuoden 2014 loppupuolella ja olen sijoittanut suhteellisen pienillä summilla, joten salkussani ei vielä toistaiseksi ole paljon kerrottavaa, mutta toivottavasti tulevaisuudessa myös minä saan mielenkiintoisemman salkun.

Arvopaperini ovat kaikki *Nordnetissä ja valitsin kyseisen palvelun koska Nordnet on luotettava pohjoismainen osake- ja rahastovälittäjä. Tämän lisäksi Nordnetissä on erittäin pienet kulut sijoittajalle, joka mahdollistaa tietysti suuremmat tuotot.

Sijoitukseni

Lisäsin mukaan sijoitusrepertuaariini myös S-Osuuskunnat ja ASP-tilin vaikka nämä eivät perinteisessä mielessä ole sijoituskohteita, mutta näillä on erittäin suuri vaikutus piensijoittajalle ja ne tuottavat myös rahaa korkeammalla korolla kuin normaali säästötili.

Säästän sekä Superrahastoihin ja ETF-rahastoihin Nordnetin kuukausisäästöohjelmalla, joka tarkoittaa sitä, että X määrä rahaa siirtyy joka kuukausi automaattisesti kyseisiin rahastoihin ja tällä tavalla minimoin kaupankäyntikulut. Kuukausisäästösuunnitelman tekeminen onkin varsin järkevää piensijoittajalle jos Nordnetin palveluita käyttää.

Alkoiko sijoittaminen kiinnostaa myös sinua? *Avaa ilmainen arvo-osuustili Nordnettiin ja aloita sijoittaminen jo tänään!