Skip to main content

Salkkuni

Mitä missä milloin?

Aloitin sijoittamisen vuoden 2014 loppupuolella ja olen sijoittanut suhteellisen pienillä summilla, joten salkussani ei vielä toistaiseksi ole paljon kerrottavaa, mutta toivottavasti tulevaisuudessa myös minä saan mielenkiintoisemman salkun.

Arvopaperini ovat kaikki Nordnetissä ja valitsin kyseisen palvelun koska Nordnet on luotettava pohjoismainen osake- ja rahastovälittäjä. Tämän lisäksi Nordnetissä on erittäin pienet kulut sijoittajalle joka mahdollistaa tietysti suuremmat tuotot.

Sijoitukseni

Lisäsin mukaan sijoitusrepertuaariini myös S-Osuuskunnat ja ASP-tilin vaikka nämä eivät perinteisessä mielessä ole sijoituskohteita, mutta näillä on erittäin suuri vaikutus piensijoittajalle ja ne tuottavat myös rahaa korkeammalla korolla kuin normaali säästötili.

salkkuiiii16072017 Salkkuni

 

Päivitetty 16.7.2017

Tässä kuvassa näet salkkuni jakauman eri Superrahastoihin ja pörssinoteerattuihin ETF-rahastoihin. Aloitin sijoittamiseni Nordnetin kolmella Superrahastolla, jotka ovat siis Superrahasto Suomi, Ruotsi ja Tanska. Myöhemmin otin mukaan myös Norjan Superrahaston. Aloita sinäkin sijoittaminen jo tänään!

Säästän sekä Superrahastoihin ja ETF-rahastoihin Nordnetin kuukausisäästö ohjelmalla, joka tarkoittaa sitä, että X määrä rahaa siirtyy joka kuukausi automaattisesti kyseisiin rahastoihin ja tällä tavalla minimoin kaupankäyntikulut. Kuukausisäästösuunnitelman tekeminen onkin varsin järkevää piensijoittajalle jos Nordnetin palveluita käyttää.

salkkui16072017 Salkkuni

Päivitetty 16.7.2017

Tästä käppyrästä näet salkkuni kehityksen sen koko olemassaolon aikana vihreällä viivalla ja vertailuna on harmaalla viivalla OMXHPI eli Helsingin Pörssi.

*Teksti sisältää affiliate linkin. Rekisteröityessäsi linkin kautta saan pienen palkkion. Palkkioilla maksetaan tämän blogin ylläpitokustannuksia.