Skip to main content

Yritetäämpäs nyt taas aktivoitua

Suoraan sanoen hävettää, että en ole saanut taas kirjoiteltua uutta tekstiä pitkään aikaan. Siihen on oikeastaan ollut monta eri syytä, ja yhtenä niistä myös motivaation puute kirjoittaa lisää. Tein itselleni aikoinaan sopimuksen, että en aio kirjoittaa väkisin yhtään tekstiä. Tämä sopimus on pitänyt ja se on mahdollistanut sen, että tästä harrastuksesta ei tule pakkopullaa ja tekstien laatu ei kärsi.

On myös totta, että minulla on alkanut uusi työ ja se on myös vienyt aikaani ja keskittymistä muualle kuin vapaa-ajan harrastukseeni. Nyt olisi kuitenkin aika taas aktivoitua ja olen jo itseasiassa suunnittelut isompiakin muutoksia blogiin. Ensimmäisenä listalla olisi aloittaa koko blogin uudistaminen ulkoasullisesti. Tämä sama ulkoasu on pysynyt jo vuodesta 2016 asti, joten nyt olisi korkea aika uudistaa myös se. Minulle on n. 5 vuodessa tullut reilu kasa lisää kokemusta WordPress-alustasta, joten olisi aika laittaa opitut asiat hyödyntään myös täällä blogissa.

Tarkoituksena olisi myös tehdä lisää YouTube-videoita tulevaisuudessa. Sijoitusblogeja on Suomessa ihan älyttömän paljon, mutta sijoittamiseen liittyviä YouTube-kanavia on huomattavasti vähemmän. Näen paljon potentiaalia sijoittamiseen liittyvissä YouTube-videoissa – etenkin, jos niihin jaksaa nähdä vähän enemmän vaivaa. Itsekin tulee aika paljon opittua uusia asioita YouTuben kautta ja seuraankin useita englannin kielisiä kanavia. Suomessa vastaavaa skeneä ei ole vielä syntynyt. Minullahan on yksi video jo YouTubessa, jonka tein muutama vuosi sitten. Se on kerännyt ihan hyvin katselukertoja ja tykkäyksiäkin.

Nyt olen tehnyt omaan salkkuuni myös suoria osakeostoja, joten pystyisin kirjoittamaan myös niistä ja esim. perustelemaan valintojani. Tämä tuo itseasiassa paljon uusia ideoita teksteihin, sillä aiemmin niitä oli hieman vaikeampi keksiä. Toisaalta, koronan aikana ei ole edes tullut ihan älyttömästi uusia asioita mistä kirjoittaa. Taas yksi syy sille, että tämä pandemia voisi jo poistua keskuudestamme. Toivon todella, että ensi vuonna eläisimme jo täysin normaalia elämää.

On myös hienoa, että uusia blogeja on syntynyt nopeampaa tahtia, kun blogeja on hiljentynyt. Tämä on aivan mahtava juttu koko sijoitusblogiskenen kannalta ja toivottavasti suunta pysyy samana vaikeasta maailman tilanteesta huolimatta. Jos joku sijoitusbloggaamista miettivä tätä lukee, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Tämä on loppujen lopuksi tosi hauskaa hommaa ja tässä samalla oppii paljon uutta ja tutustuu samalla uusiin ihmisiin. Tästä voi myös halutessaan tehdä pienen sivutoimisen duunin, jos esim. kumppanuusmarkkinointi kiinnostaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.